Yeni altın standardı : efsanevi bir müşteri deneyimi yaratmak için 5 liderlik ilkesi : The Ritz-Carlton Hotel Company'nin izniyle /
Yazar: | Michelli, Joseph A., 1960- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Engin, Cemal., Gülfidan, İlker |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Optimist,
2009.
|
Edisyon: | 1. bs. |
Seri Bilgileri: | Optimist yayın no ; 159. İş-Yönetim.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Otel işletmeciliği ve yönetimi /
Yazar:: Akıncı, Zeki
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Otel işletmeciliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Modern otel işletmelerinde yönetim ve organizasyon /
Yazar:: Şener, Burhan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Ağırlama hizmet işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi = food and beverage management /
Yazar:: Aktaş, Ahmet, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Ağırlama hizmet işletmelerinde yiyecek ve içecek yönetimi = food and beverage management /
Yazar:: Aktaş, Ahmet, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)