Yeni altın standardı : efsanevi bir müşteri deneyimi yaratmak için 5 liderlik ilkesi : The Ritz-Carlton Hotel Company'nin izniyle /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Michelli, Joseph A., 1960-
Diğer Yazarlar: Engin, Cemal., Gülfidan, İlker
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Optimist, 2009.
Edisyon:1. bs.
Seri Bilgileri:Optimist yayın no ; 159. İş-Yönetim.
Konular:
LEADER 01866cam a2200421 a 4500
001 70810
008 110602s2009 tu a 00000 tur
020 |a 9789944186919 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a HD57.7   |b .M533 2009 
100 1 |a Michelli, Joseph A.,  |d 1960-  |9 116772 
245 1 0 |a Yeni altın standardı :  |b efsanevi bir müşteri deneyimi yaratmak için 5 liderlik ilkesi : The Ritz-Carlton Hotel Company'nin izniyle /  |c Joseph A. Michelli ; yayıma hazırlayan Cemal Engin ; çeviren İlker Gülfidan. 
246 3 0 |a Efsanevi bir müşteri deneyimi yaratmak için beş liderlik ilkesi 
250 |a 1. bs. 
260 |a İstanbul :  |b Optimist,  |c 2009. 
300 |a 285 s. :  |b res. ;  |c 22 cm. 
490 0 |a Optimist yayın no ; 159. İş-Yönetim. 
500 |a Özgün adı: The new gold standard : 5 leadership principles for creating a legendary customer experience courtesy of the Ritz-Carlton Hotel Company. 
504 |a Bibliyografya: s. 282-285. 
650 0 |a Customer services.  |9 19964 
650 4 |a Liderlik.  |9 133488 
650 4 |a Toplam kalite yönetimi.  |9 127531 
650 4 |a Müşteri hizmetleri.  |9 197174 
650 4 |a Başarı, İşletmede.  |9 211299 
610 2 0 |a Ritz-Carlton Hotels (Firm)  |x Management  |x Case studies.  |9 248417 
610 2 0 |a Ritz-Carlton Hotels (Firma)  |x Yönetim  |x Örnek olaylar.  |9 248418 
650 4 |9 137710  |a İşletme kültürü. 
650 0 |9 3168  |a Success in business 
650 0 |9 476  |a Leadership 
650 0 |9 6429  |a Total quality management 
650 0 |9 1746  |a Corporate culture 
700 1 |a Engin, Cemal.  |9 62215 
700 1 |9 39825  |a Gülfidan, İlker 
910 |a 2550702010611000580 
942 |2 lcc 
999 |c 64974  |d 64974 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HD00577 M533 02009  |7 0  |9 90995  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2011-06-02  |e S  |g 5.00  |l 3  |o HD57.7 .M533 2009  |p 0103600  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2011-06-02  |y KT