Aşçının el kitabı: işyerimiz mutfak mesleğimiz aşçılık sanatımız pişirmek/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Yılmaz, Aydın, 1937-
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul: Boyut Kitapları, 2004.
Edisyon:3. bsk.
Konular:
LEADER 00948cam a22002531 4500
001 67436
008 100306s2004 tu afh 00000 tur
020 |a 975521366X 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.T9   |b Y55 2004 
100 1 |a Yılmaz, Aydın,  |d 1937-  |9 237944 
245 1 0 |a Aşçının el kitabı:  |b işyerimiz mutfak mesleğimiz aşçılık sanatımız pişirmek/  |c Aydın Yılmaz. 
650 0 |9 174871  |a Cookery, Turkish 
740 0 |a İşyerimiz mutfak mesleğimiz aşçılık sanatımız pişirmek 
250 |a 3. bsk. 
260 |a İstanbul:  |b Boyut Kitapları,  |c 2004. 
300 |a 464 s. :  |b res. , tbl. , tıpkıbas. ;  |c 24 cm. 
650 4 |a Türk mutfağı.  |9 145885 
910 |a 2550702010609002349 
942 |2 lcc 
999 |c 60912  |d 60912 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0725 T9 Y55 02004  |7 0  |9 85664  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2010-03-06  |e S  |g 16.85  |l 6  |o TX725.T9 Y55 2004  |p 0100186  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2010-03-06  |y KT