İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Colour in food :
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Colour in food : improving quality /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
MacDougall, Douglas B.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Boca Raton, FL : Cambridge, England :
CRC Press ; Woodhead Pub.,
2002.
Konular:
Color of food.
Coloring matter in food.
Food
>
Quality.
Besinlerin rengi.
Besin
>
Kalite.
Boya maddeleri, Besinlerde.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Benzer Materyaller
Food color and appearance/
Yazar:: Hutchings, John B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Anorganik doğal ve yapay boya, boyarmadde ve boya katkı maddeleri kılavuzu /
Yazar:: Tez, Zeki, 1948-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
Food processing for increased quality and consumption /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)
Fish and shellfish quality assessment : a guide for retailers and restauranteurs /
Yazar:: Dore, Ian, 1941-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991)
Food science /
Yazar:: Potter, Norman N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
×
Yüklüyor......