The waiter & waitress and waitstaff training handbook : a complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees /
Yazar: | Arduser, Lora. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Brown, Douglas Robert, 1960- |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ocala, Fla. :
Atlantic Pub. Group,
2005.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Rapid reference for nurses /
Yazar:: Kowalski, Karren.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Rapid reference for nurses:Nutrition /
Yazar:: Herbold, Nancie H.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Genel semptomlar rehberi : erişkin ve pediatrik genel semptomları değerlendirme rehberi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Temel obstetrik ve jinekoloji cep kitabı= pocket essentials of obstetrics and gynaecology/
Yazar:: O'Reilly, Barry
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
The health fitness handbook /
Yazar:: Franks, B. Don.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)