The waiter & waitress and waitstaff training handbook : a complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Arduser, Lora.
Diğer Yazarlar: Brown, Douglas Robert, 1960-
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: Ocala, Fla. : Atlantic Pub. Group, 2005.
Konular:
LEADER 01468cam a22003251 4500
001 49896
008 040804s2005 flua f 001 0 eng
010 |a  2004018329 
020 |a 0910627479 (alk. paper) 
020 |a 9780910627474 (alk. paper) 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX925  |b ARD 2005 
100 1 |a Arduser, Lora.  |9 203240 
245 1 4 |a The waiter & waitress and waitstaff training handbook :  |b a complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees /  |c Lora Arduser & Douglas R. Brown. 
740 0 |a a complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees 
260 |a Ocala, Fla. :  |b Atlantic Pub. Group,  |c 2005. 
300 |a 284 s. :  |b res. ;  |c 23 cm. 
500 |a Dizin var. 
650 0 |a Table service  |v Handbooks, manuals, etc.  |9 203241 
650 0 |a Waiters  |x In-service training  |v Handbooks, manuals, etc.  |9 203242 
650 0 |a Waitresses  |x In-service training  |v Handbooks, manuals, etc.  |9 203243 
650 4 |a Masa servisi  |v Rehberler,el kitapları,vb.  |9 203244 
650 4 |a Garsonlar  |x Hizmetiçi eğitim  |v Rehberler,el kitapları,vb.  |9 203245 
650 4 |a Kadın garsonlar  |x Hizmetiçi eğitim  |v Rehberler,el kitapları,vb.  |9 203246 
700 1 |a Brown, Douglas Robert,  |d 1960-  |9 203247 
942 |2 lcc 
999 |c 43800  |d 43800 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0925 A R D2005  |7 0  |9 65347  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-04-12  |e S  |l 4  |o TX925 ARD 2005  |p 0083892  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2007-04-12  |y KT