Skip to content
Toggle navigation
VuFind
Language
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Avrupa'da yemeğin tarihi=
Holdings
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Avrupa'da yemeğin tarihi= La Fame e L'Abbondanze/
Bibliographic Details
Main Author:
Montanari, Massimo
Other Authors:
Önen, Mesut.
,
Hinginar, Biranda.
Format:
Book
Language:
Turkish
Published:
İstanbul:
Afa Intermedia,
1995.
Subjects:
Food
>
History.
Food habits
>
Europe.
Besin
>
Tarih.
Beslenme alışkanlıkları
>
Avrupa.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Menteşe Kütüphanesi
Holdings details from Menteşe Kütüphanesi
Call Number:
TX353 MON 1995
Copy 1
Available
Similar Items
Yemek : damak tadının tarihi /
Published: (2008)
Beslenme kültürü ve insan : niçin sağlıksız besleniyoruz? /
by: Özbek, Metin
Published: (2013)
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
by: Kümeli, P. Taylan, 1962-
Published: (2012)
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Published: (2015)
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Published: (2017)
×
Loading...