Bir ağız ekmek: Eskişehir geleneksel yemek kültürü/

Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Kılıç, A. Yavuz.
Format: Buch
Sprache:Turkish
Veröffentlicht: Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2003.
Schriftenreihe:T.C. Anadolu Üniversitesi ; 1447. Halkbilim Araştırmaları Merkezi Yayınları ; 2.
Schlagworte:
LEADER 01028cam a22002291 4500
001 40671
008 050701s2003 tu 00000 tur
020 |a 9750601823 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.T9   |b  BİR 2003 
700 1 |a Kılıç, A. Yavuz.  |9 167755 
245 1 0 |a Bir ağız ekmek:   |b  Eskişehir geleneksel yemek kültürü/   |c  Haz. A. Yavuz Kılıç...[v.b.]. 
260 |a Eskişehir:   |b  Anadolu Üniversitesi,   |c  2003. 
300 |a 372 s.;   |c  21 cm. 
490 0 |a T.C. Anadolu Üniversitesi ; 1447. Halkbilim Araştırmaları Merkezi Yayınları ; 2. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a Aşçılık, Türk   |z  Eskişehir.  |9 181913 
942 |2 lcc 
999 |c 34421  |d 34421 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0725 T9 BİR 02003  |7 0  |9 53008  |a MK  |b MK  |c DP  |d 2005-06-29  |e S  |l 1  |o TX725.T9 BİR 2003  |p 0062901  |r 2016-12-10  |t 1.c.  |w 2005-06-29  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0725 T9 BİR 02003  |7 0  |9 53009  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-06-29  |e S  |l 1  |o TX725.T9 BİR 2003  |p 0062902  |r 2016-12-10  |t 2.c.  |w 2005-06-29  |y KT