İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
The Caterer and hotelkeeper gu...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
The Caterer and hotelkeeper guide to money matters for hospitality managers/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Burgess, Cathy
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Oxford:
Butterworth-Heinemann,
2001.
Konular:
KONAKLAMA ENDÜSTRİSİ-İNGİLTERE-MUHASEBE
HAZIR YEMEK ÜRETİCİLERİ VE ÜRETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
246 s.; 25 cm.
ISBN:
0750652500
Benzer Materyaller
Hospitality and catering: A Closer Look/
Yazar:: Jones, Ursula
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Mutfak teknolojisi/
Yazar:: Türkan, Cemal
Hotel and food service marketing: A Managerial approach/
Yazar:: Buttle, Francis
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
Food purchasing and preparation/
Yazar:: Briggs, Roy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Financial management for hospitality decision makers/
Yazar:: Guilding, Chris
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)
×
Yüklüyor......