Sebzelerin dondurulması.
Yazar: | Fidan, Filiz |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Yalova:
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1989.
|
Seri Bilgileri: | Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü yayın no. ; 62
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Handbook of frozen food processing and packaging /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Quality in frozen food /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Quality of fresh and processed foods/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Food quality assurance : principles and practices /
Yazar:: Alli, Inteaz.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)