Besinlerin duyusal muayenesi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Diğer Yazarlar: Keleş, Abdullah
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Konya: Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 1994.
Konular:
LEADER 00936cam a22002651 4500
001 62490
003 TRMEMSKU
005 20210331135455.0
008 171208s1994 tu 00000 tur
020 |a 9754480842 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX546   |b .T45 1994 
100 1 |9 116340  |a Tekinşen, O. Cenap,  |d 1942- 
245 1 0 |a Besinlerin duyusal muayenesi /  |c O. Cenap Tekinşen, Abdullah Keleş. 
246 1 1 |a Sensory evaluation of foods 
260 |a Konya:  |b Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi,  |c 1994. 
300 |a vi, 77 s.:  |b tbl.,şek.;  |c 24 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |9 214709  |a Besin  |x Duyusal değerlendirme 
700 1 |9 187860  |a Keleş, Abdullah 
740 0 |a Sensory evaluation of foods. 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 56956  |d 56956 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0546 T45 01994  |7 0  |9 80834  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-12-17  |e B  |l 3  |o TX546 .T45 1994  |p 0072128  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-12-17  |y KT