Food safety handbook /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Schmidt, Ronald H., Rodrick, Gary Eugene.
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, 2003.
Konular:
LEADER 01060cam a22002771 4500
001 56688
008 080326s2003 nju 00100 eng
020 |a 0471210641 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TP373.5   |b FOO 2003 
700 1 |a Schmidt, Ronald H.  |9 214598 
700 1 |a Rodrick, Gary Eugene.  |9 214599 
245 0 0 |a Food safety handbook /  |c [editör] Ronald H. Schmidt, Gary E. Rodrick. 
260 |a Hoboken, N.J. :  |b Wiley-Interscience,  |c 2003. 
300 |a xiii, 850 s. :  |b res. ;  |c 25 cm. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Safety measures.  |9 23582 
650 0 |a Food industry and trade  |x Sanitation.  |9 213599 
650 4 |a Besin endüstrisi ve ticareti  |x Güvenlik ölçümleri.  |9 214600 
650 4 |a Besin endüstrisi ve ticareti  |x Sıhhi tesisat.  |9 213600 
910 |a 2550702010607076979 
942 |2 lcc 
999 |c 50600  |d 50600 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TP03735 F O O2003  |7 0  |9 73521  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-03-26  |e S  |o TP373.5 FOO 2003  |p 0091025  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-03-26  |y KT