500 yıllık Osmanlı yemek kültürü /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Yerasimos, Marianna, 1947-
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Boyut Yayınları, c2005.
Edisyon:3. baskı.
Konular:
LEADER 01042nam a22003011 4500
001 46321
003 TRMEMSKU
005 20190919183609.0
008 060612s2005 tu a b 000 0 tur d
020 |a 9752301118 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.T9  |b Y47 2005 
100 1 |9 138058  |a Yerasimos, Marianna,  |d 1947- 
245 1 0 |a 500 yıllık Osmanlı yemek kültürü /  |c Marianna Yerasimos. 
250 |a 3. baskı. 
260 |a İstanbul :  |b Boyut Yayınları,  |c c2005. 
300 |a 307 s. :  |b res. ;  |c 23 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Kitchens  |z Turkey.  |9 185681 
650 4 |a Türk mutfağı.  |9 145885 
650 4 |a Mutfaklar  |z Türkiye.  |9 185683 
650 4 |a Beslenme alışkanlıkları  |z Türkiye.  |9 182132 
650 0 |9 174871  |a Cookery, Turkish 
650 0 |9 72988  |a Food habits  |z Turkey 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 41150  |d 41150 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0725 T9 Y47 02005  |7 0  |9 61739  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-07-06  |l 30  |m 14  |o TX725.T9 Y47 2005  |p 0075227  |r 2023-05-25  |s 2022-08-12  |t k.1  |w 2006-07-06  |y KT