İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
500 yıllık Osmanlı yemek kültü...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
500 yıllık Osmanlı yemek kültürü /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Yerasimos, Marianna, 1947-
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
Boyut Yayınları,
c2005.
Edisyon:
3. baskı.
Konular:
Kitchens
>
Turkey.
Türk mutfağı.
Mutfaklar
>
Türkiye.
Beslenme alışkanlıkları
>
Türkiye.
Cookery, Turkish
Food habits
>
Turkey
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
307 s. : res. ; 23 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
9752301118
Benzer Materyaller
Saime Hanım'ın mutfağından Urfa yemekleri /
Yazar:: Nimetoğlu, Saime.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
Saime Hanım'ın mutfağından Urfa yemekleri/
Yazar:: Nimetoğlu, Saime.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
Ramazan geldi, hoş geldi baklava tepsisi boş gel(me)di /
Yazar:: Gürsoy, Deniz, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Evliya Çelebi seyahatnamesi'nde yemek kültürü : yorumlar ve sistematik dizin /
Yazar:: Yerasimos, Marianna, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)
Evliya Çelebi seyahatnamesi'nde yemek kültürü : yorumlar ve sistematik dizin /
Yazar:: Yerasimos, Marianna, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011)
×
Yüklüyor......