Geçmişten günümüze yiyeceklerin saklanması : ev konserveciliği /
Yazar: | Tüter, Cemaliye |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
İnkılap Kitabevi,
1997.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Samples from Turkish cuisine /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Oktay Usta'nın mutfağından /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Bu günkü Türk mutfağı/
Yazar:: Ertürk, Ilyas.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1967) -
Kostproben der Türkischen küche = [Türk mutfağından örnekler] /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Dilim gülümsüyo!/
Yazar:: Ekşigil, Hülya
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)