İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Geçmişten günümüze yiyecekleri...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Geçmişten günümüze yiyeceklerin saklanması : ev konserveciliği /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Tüter, Cemaliye
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
İnkılap Kitabevi,
1997.
Konular:
Cookery, Turkish
Food
>
Preservation
Besin
>
Koruma.
Konserveleme ve koruma
Canning and preserving.
Aşçılık.
Cookery.
Türk mutfağı.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
223 s. : res. ; 28 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
9751010926
Benzer Materyaller
Samples from Turkish cuisine /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993)
Oktay Usta'nın mutfağından /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Bu günkü Türk mutfağı/
Yazar:: Ertürk, Ilyas.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1967)
Kostproben der Türkischen küche = [Türk mutfağından örnekler] /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Dilim gülümsüyo!/
Yazar:: Ekşigil, Hülya
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
×
Yüklüyor......