Süt işleme teknolojisi /
Yazar: | Demirci, Mehmet, 1946-2021 |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Şimşek, Osman |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Hasad Yayıncılık,
2004.
|
Edisyon: | 2.baskı |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Süt ürünleri üretiminde standartlar /
Yazar:: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Kültür ırkı süt sığırcılığı el kitabı.
Yazar:: Özdemir, Niyazi
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995) -
Küresel rekabet ve AB'ye uyum açısından Türkiye'de süt ve süt ürünleri sanayiinde gıda güvenliği ve kalite konusundaki gelişmeler: İzmir İli örneği/
Yazar:: Demirbaş, Nevin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Süt sığırcılığı temel kitabı/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Süt ve süt ürünleri hijyen ve teknolojisi /
Yazar:: İnal, Turan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1990)