İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Süt işleme teknolojisi /
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Süt işleme teknolojisi /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Demirci, Mehmet, 1946-2021
Diğer Yazarlar:
Şimşek, Osman
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
Hasad Yayıncılık,
2004.
Edisyon:
2.baskı
Konular:
Süt İşleme
Süt Ürünleri Endüstrisi
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
246 s.; 22 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
9758377302
Benzer Materyaller
Süt ürünleri üretiminde standartlar /
Yazar:: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
Kültür ırkı süt sığırcılığı el kitabı.
Yazar:: Özdemir, Niyazi
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Küresel rekabet ve AB'ye uyum açısından Türkiye'de süt ve süt ürünleri sanayiinde gıda güvenliği ve kalite konusundaki gelişmeler: İzmir İli örneği/
Yazar:: Demirbaş, Nevin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Süt sığırcılığı temel kitabı/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Süt ve süt ürünleri hijyen ve teknolojisi /
Yazar:: İnal, Turan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1990)
×
Yüklüyor......