Misafirperlik endüstrisinde temel mutfak bilgisi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Kaya, Ahmet
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Antalya: [yayl.y.], 2001.
Konular:
LEADER 00910cam a22002651 4500
001 32722
003 TRMEMSKU
005 20230203155840.0
008 030412s2001 tu 00000 tur
020 |a 9759372002 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX643  |b KAY 2001 
100 1 |9 100263  |a Kaya, Ahmet 
245 1 0 |a Misafirperlik endüstrisinde temel mutfak bilgisi /  |c Ahmet Kaya. 
246 1 1 |a Introduction to basic kitchen in the hospitality industry 
246 |a Temel mutfak bilgisi 
260 |a Antalya:  |b [yayl.y.],  |c 2001. 
300 |a 282 s.;  |c 24 cm. 
650 4 |a AŞÇILIK  |9 149579 
650 4 |a KONAKLAMA ENDÜSTRİSİ  |9 151220 
740 0 |a Introduction to basic kitchen in the hospitality industry. 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 29072  |d 29072 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0643 K A Y2001  |7 0  |9 45728  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2002-09-02  |e S  |l 2  |o TX643 KAY 2001  |p 0049232  |r 2016-12-10  |w 2002-09-02  |y KT