İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Misafirperlik endüstrisinde te...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Misafirperlik endüstrisinde temel mutfak bilgisi /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Kaya, Ahmet
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Antalya:
[yayl.y.],
2001.
Konular:
AŞÇILIK
KONAKLAMA ENDÜSTRİSİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
282 s.; 24 cm.
ISBN:
9759372002
Benzer Materyaller
Misafirperlik endüstrisinde temel mutfak bilgisi /
Yazar:: Kaya, Ahmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
New directions in hospitality and tourism: A Worldwide review/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Tourism and hospitality in the 21st century/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)
Researching and writing dissertations in hospitality and tourism/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
Yazar:: Türkan, Cemal, 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
×
Yüklüyor......