|
|
|
|
LEADER |
01288nam a2200325 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20211119151443.0 |
008 |
190418s2018 tu 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786052540039
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a HC79.W3
|b İ483 2018
|
100 |
1 |
|
|9 279525
|a İlyasov, Aynur,
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Gıda israfı :
|b Türk misafirlerin gıda israfı tutumları üzerine beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma : Alanya örneği /
|c Aynur İlyasov.
|
250 |
|
|
|a 1. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayınları,
|c 2018.
|
300 |
|
|
|a 140 sayfa ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 951
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 125-136).
|
650 |
|
0 |
|9 279526
|a Food consumption
|z Turkey
|
650 |
|
0 |
|9 64560
|a Waste (Economics)
|z Turkey
|
740 |
0 |
|
|a Türk misafirlerin gıda israfı tutumları üzerine beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma.
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 76465
|d 76465
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 HC0079 W3 İ00483 02018
|7 0
|8 NFIC
|9 105981
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2019-04-18
|e B
|i 255.07.02.01.06-
|o HC79.W3 İ483 2018
|p 0118268
|r 2019-04-18
|t k.1
|w 2019-04-18
|y KT
|