Gıda israfı : Türk misafirlerin gıda israfı tutumları üzerine beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma : Alanya örneği /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: İlyasov, Aynur, (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayınları, 2018.
Edisyon:1. baskı.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 951
Konular:
LEADER 01288nam a2200325 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20211119151443.0
008 190418s2018 tu 000 0 tur d
020 |a 9786052540039 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a HC79.W3  |b İ483 2018 
100 1 |9 279525  |a İlyasov, Aynur,   |e yazar 
245 1 0 |a Gıda israfı :  |b Türk misafirlerin gıda israfı tutumları üzerine beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma : Alanya örneği /  |c Aynur İlyasov.  
250 |a 1. baskı.  
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayınları,   |c 2018.  
300 |a 140 sayfa ;  |c 24 cm.  
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay yayınları ; 951  
504 |a Bibliyografya (sayfa 125-136). 
650 0 |9 279526  |a Food consumption  |z Turkey 
650 0 |9 64560  |a Waste (Economics)  |z Turkey 
740 0 |a Türk misafirlerin gıda israfı tutumları üzerine beş yıldızlı otel işletmelerinde bir araştırma. 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 76465  |d 76465 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 HC0079 W3 İ00483 02018  |7 0  |8 NFIC  |9 105981  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2019-04-18  |e B  |i 255.07.02.01.06-  |o HC79.W3 İ483 2018  |p 0118268  |r 2019-04-18  |t k.1  |w 2019-04-18  |y KT