Deutsch in hotellerie & gastronomie "küche"

Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü: Kitap
Dil:German
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Turizm Bakanlığı, 1995.
Konular:
LEADER 00822cam a22002051 4500
001 9278
008 981225s1995 tu 00000 ger
020 |a 9757478407 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a LB1028.8  |b DEU 1995 
245 0 0 |a Deutsch in hotellerie & gastronomie "küche" 
260 |a Ankara:  |b Turizm Bakanlığı,  |c 1995. 
300 |a 93 s.;  |c 24 cm. 
650 4 |a TURİZM- ÖĞRENME VE ÖĞRETME  |9 137821 
650 4 |a DİL VE DİLLER- ÖĞRENME VE ÖĞRETME  |9 259063 
942 |2 lcc 
999 |c 7642  |d 7642 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 LB10288 D E U1995  |7 0  |9 11769  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2001-02-10  |e S  |g 999999.99  |l 1  |o LB1028.8 DEU 1995  |p 0040912  |r 2016-12-10  |w 2001-02-10  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 LB10288 D E U1995  |7 0  |9 11770  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-10-08  |e S  |o LB1028.8 DEU 1995  |p 0069730  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2007-10-08  |y KT