İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Deutsch in hotellerie & gastro...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Deutsch in hotellerie & gastronomie "restaurant"
Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
German
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara:
Turizm Bakanlığı,
1995.
Konular:
TURİZM- ÖĞRENME VE ÖĞRETME
DİL VE DİLLER- ÖĞRENME VE ÖĞRETME
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
LB1028.8 DEU 1995
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Deutsch in hotellerie & gastronomie "Empfang".
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Deutsch in hotellerie & gastronomie "küche"
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Deutsch in hotellerie & gastronomie "Housekeeping & waschherei"
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
The Language of restaurants and catering in English.
Yazar:: Hall,Eugene J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1977)
Approaches and methods in language teaching /
Yazar:: Richards, Jack C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993)
×
Yüklüyor......