An edible history of humanity /
From the Publisher: From the bestselling author of A History of the World in Six Glasses, this is a riveting history of humanity told through the foods we eat. Throughout history, food has done more than simply provide sustenance; it has acted as a tool of social transformation, political organizat...
المؤلف الرئيسي: | Standage, Tom (yazar) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | English |
منشور في: |
New York :
Walker & Co.,
2009.
|
الطبعة: | 1st U.S. ed. |
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Kokular kitabı - IV : lezzetler /
بواسطة: Ozan, Vedat, 1959-
منشور في: (2021) -
Beslenme kültürü ve insan : niçin sağlıksız besleniyoruz? /
بواسطة: Özbek, Metin
منشور في: (2013) -
Yiyecek ve içecek paradoksu : (kavramlar- süreçler) /
منشور في: (2017) -
Yemek : damak tadının tarihi /
منشور في: (2008) -
Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /
منشور في: (2017)