An edible history of humanity /
From the Publisher: From the bestselling author of A History of the World in Six Glasses, this is a riveting history of humanity told through the foods we eat. Throughout history, food has done more than simply provide sustenance; it has acted as a tool of social transformation, political organizat...
Yazar: | Standage, Tom (yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Walker & Co.,
2009.
|
Edisyon: | 1st U.S. ed. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Kokular kitabı - IV : lezzetler /
Yazar:: Ozan, Vedat, 1959-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Beslenme kültürü ve insan : niçin sağlıksız besleniyoruz? /
Yazar:: Özbek, Metin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Yiyecek ve içecek paradoksu : (kavramlar- süreçler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Yemek : damak tadının tarihi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Antik çağlardan günümüze Seydikemer ilçesi yenilebilir bitkileri ve mutfak kültürü /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)