Et teknolojisi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Göğüş, Kemal (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1983.
Seri Bilgileri:Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ; teksir no: 95. Ders notu
Konular:
LEADER 01188nam a2200313 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20190125144308.0
008 190125s1983 tu af b 000 0 tur d
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TR7VH  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TS1960  |b .G638 1983 
100 1 |9 147511  |a Göğüş, Kemal  |e yazar 
245 1 0 |a Et teknolojisi /  |c Prof. Dr. Kemal Göğüş. 
264 1 |a Ankara :  |b Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,  |c 1983. 
300 |a 146 sayfa :  |b resim, şekil, tablo ;  |c 32 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 1 |a Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ; teksir no: 95. Ders notu 
504 |a Bibliyografya: (sayfa 146) 
650 0 |9 114617  |a Meat 
650 0 |9 209875  |a Meat industry and trade 
650 0 |9 114735  |a Meat  |x Preservation 
830 0 |9 197206  |a Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ; teksir no: 95. Ders notu 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75637  |d 75637 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TS1960 G638 01983  |7 1  |8 NFIC  |9 104977  |a MK  |b MK  |c MILVF  |d 2019-01-25  |e B  |o TS1960 .G638 1983  |p MV00166  |r 2019-01-25  |t k.1  |w 2019-01-25  |y KT  |x 2019-01-25