|
|
|
|
LEADER |
01188nam a2200313 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20190125144308.0 |
008 |
190125s1983 tu af b 000 0 tur d |
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TR7VH
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TS1960
|b .G638 1983
|
100 |
1 |
|
|9 147511
|a Göğüş, Kemal
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Et teknolojisi /
|c Prof. Dr. Kemal Göğüş.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
|c 1983.
|
300 |
|
|
|a 146 sayfa :
|b resim, şekil, tablo ;
|c 32 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
1 |
|
|a Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ; teksir no: 95. Ders notu
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya: (sayfa 146)
|
650 |
|
0 |
|9 114617
|a Meat
|
650 |
|
0 |
|9 209875
|a Meat industry and trade
|
650 |
|
0 |
|9 114735
|a Meat
|x Preservation
|
830 |
|
0 |
|9 197206
|a Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ; teksir no: 95. Ders notu
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75637
|d 75637
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TS1960 G638 01983
|7 1
|8 NFIC
|9 104977
|a MK
|b MK
|c MILVF
|d 2019-01-25
|e B
|o TS1960 .G638 1983
|p MV00166
|r 2019-01-25
|t k.1
|w 2019-01-25
|y KT
|x 2019-01-25
|