İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Türk ve dünya yemekleri /
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Türk ve dünya yemekleri /
Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar:
Boyut Kitapları. Boyut Yayın Grubu.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
Boyut Yayıcılık,
2005.
Edisyon:
İkinci baskı.
Konular:
Cooking
>
Turkey
Cookbooks
Cooking, Turkish
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
383 sayfa : resim ; 25 cm.
ISBN:
9752300448
Benzer Materyaller
Türkiye'nin yöresel mutfakları /
Yazar:: Şengül, Serkan, 1983-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)
Türk mutfağı /
Yazar:: Halıcı, Nevin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)
Kydonia, Ayvalık Mutfağı : Ege'nin arka bahçesi /
Yazar:: Acurol, Erkan, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
İçindekiler : tarif ve fikir kitabı /
Yazar:: Narin, Cemre
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)
The cook's book : step-by-step techniques & recipes for succes every time from the world's stop chefs / /
×
Yüklüyor......