Şekersi 21 gün /
Yazar: | Bezirci Dikici, Özge, 1990- (yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
A7 Kitap,
2017.
|
Edisyon: | 2. baskı. |
Seri Bilgileri: | Yayın ; no. 21
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Beden kitabı : bedeninizin zekâsını keşfedin /
Yazar:: Diaz, Cameron, 1972-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Yemek : damak tadının tarihi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Kokular kitabı - IV : lezzetler /
Yazar:: Ozan, Vedat, 1959-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Slow food devrimi : Arcigola'dan Terra Madre'ye : yeni bir yaşam ve yemek kültürü /
Yazar:: Petrini, Carlo, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Bilinçli mutfak /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)