Identification of ancient olive oil processing methods based on olive remains /
Yazar: | Warnock, Peter |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Oxford :
Archaeopress,
2007.
|
Seri Bilgileri: | BAR international series ; 1635
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Zeytinyağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Zeytin ve zeytinyağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Olive cultivation in ancient Greece : seeking the ancient economy /
Yazar:: Foxhall, Lin.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Zeytinyağı tesislerinde işletmecilerin gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemlerine bakış açılarının değerlendirilmesi : Milas ilçesi örneği /
Yazar:: Çukur, Figen
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Urla zeytineli köyü zeytinyağı işliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)