Yemek : damak tadının tarihi /
Diğer Yazarlar: | , , |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Oğlak Yayıncılık,
2008.
|
Edisyon: | 1. baskı. |
Konular: |
Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: |
TX353 .F6613 2008 |
---|---|
Kopya Bilgisi k.4 | Kütüphanede |
Kopya Bilgisi k.1 | Kütüphanede |
Marmaris Turizm MYO
Yer Numarası: |
TX353 .F6613 2008 |
---|---|
Kopya Bilgisi k.3 | Ödünç verilmez |
Ortaca Meslek Yüksekokulu
Yer Numarası: |
TX353 .F6613 2008 |
---|---|
Kopya Bilgisi k.2 | Ödünç verilmez |