Handbook of food processing equipment /
Yazar: | Saravacos, George D., 1928- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Kostaropoulos, A. E. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Kluwer Academic/Plenum,
2002.
|
Konular: | |
Online Erişim: | http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0820/2002072776-d.html http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0820/2002072776-t.html |
Benzer Materyaller
- Cisco Networking Akademi Programı: Bilişim teknolojilerinin temelleri I: PC donanım ve yazılım yardımcı kitabı=HP IT essentials I: PC hardware and software companion guide/
-
Living with childhood cancer : a practical guide to help parents cope /
Yazar:: Woznick, Leigh A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
National Shellfish Sanitation Program manual of operations /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Otel mühendisliği: (enerji ve su kullanımına yönelik bir araştırma)/
Yazar:: Maviş, Fermani
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Klima sistemleri.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)