Toplu gıda tüketimi yapılan kuruluşlarda insangücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme teknikleri.

Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: MPM, 1989.
LEADER 00586cam a22001571 4500
001 5419
008 970721s1989 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a HD56  |b TOP 1989 
245 0 0 |a Toplu gıda tüketimi yapılan kuruluşlarda insangücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme teknikleri. 
260 |a Ankara:  |b MPM,  |c 1989. 
300 |a 423 s.;  |c 24 cm. 
942 |2 lcc 
999 |c 5223  |d 5223 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HD0056 T O P1989  |7 0  |9 7810  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2001-02-10  |e S  |g 999999.99  |l 2  |m 1  |o HD56 TOP 1989  |p 0040549  |r 2019-10-18  |s 2019-09-23  |w 2001-02-10  |y KT