İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Toplu gıda tüketimi yapılan ku...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Toplu gıda tüketimi yapılan kuruluşlarda insangücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme teknikleri.
Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara:
MPM,
1989.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
423 s.; 24 cm.
Benzer Materyaller
Gıda,içki ve tütün sanayii yapısı ve verimlilik göstergeleri (1990-1993)
Yazar:: Tarıkahya, F.Nihan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Gıda, içki ve tütün sanayii yapısı ve verimlilik göstergeleri, 1991-1994.
Yazar:: Tarıkahya, F.Nihat
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Gıda-içki ve tütün sanayii yapısı ve verimlilik göstergeleri= manufacture of food, beverage and tobacco and productivity indicators.
Yazar:: Tarıkahya, F. Nihan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993)
Endüstri iktisadında verimlilik ölçme ve strateji geliştirme teknikleri/
Yazar:: Kök, Recep
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
İhracata yönelik ekonomi politikaları sonrası imalat sanayiinin bazı sektörlerinde teknolojik gelişme/
Yazar:: Turunç, İdil
Baskı/Yayın Bilgisi: (1986)
×
Yüklüyor......