İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food microbiology :
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food microbiology : a laboratory manual /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Yousef, Ahmed Elmeleigy
Diğer Yazarlar:
Carlstrom, Carolyn
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Hoboken, N.J:
John Wiley & Sons,
2003.
Konular:
Food
>
Microbiology
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
277 s.; 32 cm.
ISBN:
0471391050
Benzer Materyaller
Food microbiological analysis : new technologies /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Temel gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Ray, Bibek
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)
Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
Yazar:: Pichhardt, Klaus
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)
Besin mikrobiyolojisi : temel ders kitabı : orta dereceli kız teknik öğretim okulları /
Yazar:: Ünver, Bahtiyar
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982)
×
Yüklüyor......