İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Meat refrigeration /
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Meat refrigeration /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
James, S. J.
Diğer Yazarlar:
James, C.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Boca Raton, FL :
CRC Press/Woodhead Pub.,
2002.
Konular:
Meat
>
Preservation
Refrigeration and refrigerating machinery.
Et
>
Koruma.
Soğutma ve soğutma makineleri.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
xi, 347 s. : res. ; 25 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya ve dizin var.
ISBN:
0849315387
Benzer Materyaller
Soğutma tekniği /
Yazar:: Köktürk, Uğur
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
The magnetocaloric effect and its applications /
Yazar:: Tishin, A. M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
Soğutma/
Yazar:: Taner, Kemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Refrigeration.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
Fundamentals of refrigeration.
Yazar:: Langley, Billy C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
×
Yüklüyor......