15. yüzyıl Osmanlı mutfağı /
Yazar: | Muhammed bin Mahmûd-ı Şirvânî |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Argunşah, Mustafa, 1961-, Çakır, Müjgan, 1971- |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish Ottoman Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Gökkubbe,
2005.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Selçuķ-nāme : indeksli tıpkıbasım /
Yazar:: Yazıcızade Ali, active 14th century
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Gökcisimlerinin dönüşleri üzerine /
Yazar:: Copernicus, Nicolaus, 1473-1543
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Danişname-i alai = alai hikmet kitabı : neşir-çeviri /
Yazar:: Avicenna, 980-1037
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Kitâb-ı Cihânnümâ li-Kâtib Çelebi / Katib Çelebi ; hazırlayan Fikret Sarıcaoğlu.
Yazar:: Katip Çelebi, 1609-1657
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Mûsikî = ʻIlm al-mūsīqá /
Yazar:: Avicenna, 980-1037
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)