İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Genetically engineered food :
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Genetically engineered food : methods and detection /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Heller, Knut.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Weinheim ; [Cambridge] :
Wiley-VCH,
2003.
Konular:
Genetically modified foods.
Genetically modified foods
>
Labeling
>
Standards.
Genetiği değiştirilmiş besinler.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
İçindekiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Benzer Materyaller
Tomorrow's table : organic farming, genetics, and the future of food /
Yazar:: Ronald, Pamela C.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
GDO : çağdaş esaret /
Yazar:: Demirkol, Kenan, 1956-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011)
Genetiği değiştirilmiş organizmalar : GDO /
Yazar:: Denli, Muzaffer
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)
What can nanotechnology learn from biotechnology? : social and ethical lessons for nanoscience from the debate over agrifood biotechnology and GMOs /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Küresel krizlerden sürdürülebilir topluma : çağımızın çevre sorunları /
Yazar:: Barlas, Nükhet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013)
×
Yüklüyor......