Süt ürünleri : süt, yoğurt, peynir, tereyağı : üretimi ve kontrolü /
Yazar: | Tekinşen, O. Cenap, 1942- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Atasever, Mustafa, Keleş, Abdullah |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Konya :
Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi,
1997.
|
Benzer Materyaller
-
Süt ürünleri teknolojisi /
Yazar:: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Süt ürünleri üretiminde standartlar /
Yazar:: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Süt ve süt ürünleri hijyen ve teknolojisi /
Yazar:: İnal, Turan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1990) -
Süt uyuyunca : Türkiye peynirleri /
Yazar:: Ünsal, Artun, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Süt uyuyunca : Türkiye peynirleri /
Yazar:: Ünsal, Artun, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)