Süt ürünleri : süt, yoğurt, peynir, tereyağı : üretimi ve kontrolü /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Diğer Yazarlar: Atasever, Mustafa, Keleş, Abdullah
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Konya : Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, 1997.
LEADER 00932nam a2200241Ia 4500
001 43170
003 TRMEMSKU
005 20210331135823.0
008 051014s1997 tu d b 000 0 tur d
020 |z 9754481233 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a SF250   |b TEK 1997 
100 1 |9 116340  |a Tekinşen, O. Cenap,  |d 1942- 
245 1 0 |a Süt ürünleri :  |b süt, yoğurt, peynir, tereyağı : üretimi ve kontrolü /  |c O. Cenap Tekinşen, Mustafa Atasever, Abdullah Keleş. 
246 3 0 |a Süt, yoğurt, peynir, tereyağı : üretimi ve kontolü 
260 |a Konya :  |b Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi,  |c 1997. 
300 |a 85 s. :  |b grf. ;  |c 20 cm. 
700 1 |9 187859  |a Atasever, Mustafa 
700 1 |9 187860  |a Keleş, Abdullah 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 37988  |d 37988 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 SF0250 T E K1997  |7 0  |9 57363  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-10-14  |e S  |l 6  |o SF250 TEK 1997  |p 0072129  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-10-14  |y KT