İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food purchasing and preparatio...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food purchasing and preparation/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Briggs, Roy
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Londra:
Cassell,
2000.
Konular:
NİTELİKLİ AŞÇILIK
HAZIR YEMEK ÜRETİCİLERİ VE ÜRETİMİ
BESİN ENDÜSTRİSİ VE TİCARETİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX820 BRI 2000
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Mutfak teknolojisi/
Yazar:: Türkan, Cemal
The Professional cheff's techniques of healthy/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Hospitality and catering: A Closer Look/
Yazar:: Jones, Ursula
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
The Caterer and hotelkeeper guide to money matters for hospitality managers/
Yazar:: Burgess, Cathy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Hotel and food service marketing: A Managerial approach/
Yazar:: Buttle, Francis
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
×
Yüklüyor......