Gıda bilimi ve teknolojisi/

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Ertugay, Zeki.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Erzurum: Atatürk Üniversitesi, 2001.
Edisyon:3.bsk.
Seri Bilgileri:Atatürk Üniversitesi Zİraat Fakültesi
Konular:
LEADER 00813cam a22002411 4500
001 29710
008 021122s1994 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TD248.65.F66  |b GID 1994 
245 0 0 |a Gıda bilimi ve teknolojisi/  |c Zeki Ertugay...[vb.]. 
700 1 |a Ertugay, Zeki.  |9 163883 
250 |a 3.bsk. 
490 0 |a Atatürk Üniversitesi Zİraat Fakültesi 
260 |a Erzurum:  |b Atatürk Üniversitesi,  |c 2001. 
300 |a 398 s.;  |c 30 cm. 
650 4 |a BESİN SANAYİ VE TİCARETİ  |9 163884 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a GIDA  |9 163885 
942 |2 lcc 
999 |c 24897  |d 24897 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TD024865 F66 GID 01994  |7 1  |9 39623  |a MK  |b MK  |c OMYO  |d 2002-11-17  |e S  |g 999999.99  |o TD248.65.F66 GID 1994  |p 0047887  |r 2016-12-10  |w 2002-11-17  |y KT