İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Quantity food purchasing/
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Quantity food purchasing/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Kotschevar,Lendal H.
Diğer Yazarlar:
Levinson,Charles
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York:
Macmillan,
1998.
Konular:
SATIN ALMA
BESİN HİZMETİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:
Dizin var.
Fiziksel Özellikler:
694 s.; 24 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
ISBN:
0023662204
Benzer Materyaller
Purchasing and materials management/
Yazar:: Leenders, Michiel R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993)
Food service sanitation manual.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1963)
Food preparation and cookery: An international approach/
Yazar:: Finch,Clive F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Konaklama ve yiyecek-içecek işletmelerinde servis tekniği uygulamaları /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Introduction to food and beverage service/
Yazar:: Brown, Graham
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
×
Yüklüyor......