|
|
|
|
LEADER |
01510nam a2200337 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20210412130323.0 |
008 |
191004s2012 tu abdf b 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786058679818
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TR7VH
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a SF523
|b .A748 2012
|
245 |
0 |
0 |
|a Arı ürünleri üreticileri için iyi hijyen uygulamaları rehberi /
|c hazırlayanlar Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Aslı Elif Sunay, Taylan Samancı ; fotoğraflar Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Ali İhsan Gökçen, Taylan Samancı.
|
264 |
|
1 |
|a [İstanbul] :
|b Arı Ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu Derneği (BAL-DER),
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a 95 sayfa :
|b grafik, harita, resim, şekil, tablo ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a BAL-DER. Rehber no ; 2
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 94-95)
|
650 |
|
0 |
|9 196335
|a Bee culture
|v Handbooks, manuals, etc.
|
650 |
|
0 |
|9 196337
|a Bee culture
|x Health aspects
|
700 |
1 |
|
|9 181433
|a Sunay, Aslı Elif
|e hazırlayan
|
700 |
1 |
|
|9 157852
|a Samancı, Taylan
|e hazırlayan ve fotoğraflayan
|
700 |
1 |
|
|9 170506
|a Gökçen, Ali İhsan
|e fotoğraflayan
|
700 |
1 |
|
|9 90217
|a Doğaroğlu, Muhsin,
|d 1950-
|e hazırlayan ve fotoğraflayan
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 77133
|d 77133
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 SF0523 A748 02012
|7 0
|8 NFIC
|9 107607
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2019-10-04
|e B
|o SF523 .A748 2012
|p 0111166
|r 2019-10-04
|t k.1
|w 2019-10-04
|y KT
|x 2019-10-04
|