Arı ürünleri üreticileri için iyi hijyen uygulamaları rehberi /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Sunay, Aslı Elif (hazırlayan), Samancı, Taylan (hazırlayan ve fotoğraflayan), Gökçen, Ali İhsan (fotoğraflayan), Doğaroğlu, Muhsin, 1950- (hazırlayan ve fotoğraflayan)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: [İstanbul] : Arı Ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu Derneği (BAL-DER), 2012.
Seri Bilgileri:BAL-DER. Rehber no ; 2
Konular:
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:95 sayfa : grafik, harita, resim, şekil, tablo ; 24 cm.
Bibliyografya:Bibliyografya (sayfa 94-95)
ISBN:9786058679818