Cemile : Adıyaman mutfak kültürü /
Yazar: | Öncü, Mehmet, 1961- (yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Adıyaman :
Adıyaman Tanıtma Vakfı (ATAV) Yayınları,
2015.
|
Seri Bilgileri: | Adıyaman Tanıtma Vakfı Yayınları Kültür ; 1
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Türk mutfağı /
Yazar:: Halıcı, Nevin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Kydonia, Ayvalık Mutfağı : Ege'nin arka bahçesi /
Yazar:: Acurol, Erkan, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Türk ve dünya yemekleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Arap saçından telturlamaya Milas yemek kültürü /
Yazar:: Şanlıdağ, Halim Şafak, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Asırlık tariflerle Türk mutfağı : sağlıklı, geleneksel, atıksız /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021)