|
|
|
|
LEADER |
01098nam a2200313 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20181218184405.0 |
008 |
181218s2012 tu a b 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786055216016
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TR7VH
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX651
|b .G643 2012
|
100 |
1 |
|
|9 71503
|a Gökdemir, Ayhan
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Pişirme yöntemleri ve teknikleri I-II /
|c Ayhan Gökdemir ; editör Doç. Dr. Alptekin Sökmen.
|
250 |
|
|
|a 1. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayıncılık,
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a XIV, 130 sayfa :
|b şekil ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 490
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya: (sayfa [129]-130)
|
650 |
|
0 |
|9 278257
|a Cooking
|x Technique
|
700 |
1 |
|
|9 36315
|a Sökmen, Alptekin,
|d 1969-
|e editör
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75233
|d 75233
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX0651 G643 02012
|7 1
|8 NFIC
|9 104514
|a MK
|b MK
|c MARMYO
|d 2018-12-18
|e S
|o TX651 .G643 2012
|p 0117012
|r 2018-12-18
|t k.1
|w 2018-12-18
|y KT
|x 2018-12-18
|