|
|
|
|
LEADER |
01178nam a2200325 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20181218135348.0 |
008 |
181218s2018 tu a 00000 tur |
020 |
|
|
|a 9789758326716
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX911.3.S3
|b B843 2018
|
100 |
1 |
|
|9 155113
|a Bulduk, Sıdıka,
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Gıda ve personel hijyeni /
|c Prof. Dr. Sıdıka Bulduk ; Yrd. Doç. Dr. Emre Özgür Bulduk.
|
250 |
|
|
|a 6. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayıncılık,
|c 2018.
|
300 |
|
|
|a VIII, 207 sayfa :
|b resim ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 67
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa [201]-207).
|
650 |
|
0 |
|a Food
|9 249688
|x Sanitation.
|
650 |
|
0 |
|a Food service employees
|9 231743
|x Health and hygiene
|
700 |
1 |
|
|9 278249
|a Bulduk, Emre Özgür,
|e yazar
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75222
|d 75222
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX09113 S3 B843 02018
|7 1
|8 NFIC
|9 104503
|a MK
|b MK
|c MARMYO
|d 2018-12-18
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|o TX911.3.S3 B843 2018
|p 0116965
|r 2018-12-18
|w 2018-12-18
|y KT
|