Gıda ve personel hijyeni /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Bulduk, Sıdıka, (yazar)
Diğer Yazarlar: Bulduk, Emre Özgür, (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Detay Yayıncılık, 2018.
Edisyon:6. baskı.
Seri Bilgileri:Detay yayınları ; 67
Konular:
LEADER 01178nam a2200325 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20181218135348.0
008 181218s2018 tu a 00000 tur
020 |a 9789758326716 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.S3  |b B843 2018 
100 1 |9 155113  |a Bulduk, Sıdıka,   |e yazar 
245 1 0 |a Gıda ve personel hijyeni /  |c Prof. Dr. Sıdıka Bulduk ; Yrd. Doç. Dr. Emre Özgür Bulduk.  
250 |a 6. baskı.  
264 1 |a Ankara :  |b Detay Yayıncılık,   |c 2018.  
300 |a VIII, 207 sayfa :  |b resim ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Detay yayınları ; 67 
504 |a Bibliyografya (sayfa [201]-207). 
650 0 |a Food  |9 249688  |x Sanitation. 
650 0 |a Food service employees  |9 231743  |x Health and hygiene 
700 1 |9 278249  |a Bulduk, Emre Özgür,   |e yazar 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75222  |d 75222 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 TX09113 S3 B843 02018  |7 1  |8 NFIC  |9 104503  |a MK  |b MK  |c MARMYO  |d 2018-12-18  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o TX911.3.S3 B843 2018  |p 0116965  |r 2018-12-18  |w 2018-12-18  |y KT