İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Evvel taam sonra kelam :
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Evvel taam sonra kelam : İmparatorluk mutfağından bugüne /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Oğuş, Öznur
(yazar)
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
TB yayıncılık,
2011.
Konular:
Cooking, Turkish
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
369 sayfa : resim ; 30 cm.
ISBN:
9786055745141
Benzer Materyaller
Türk mutfağından seçme yemekler /
Yazar:: Cılızoğlu Eryılmaz, Leman
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Türk mutfak sanatı /
Yazar:: Necip Usta, 1931-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Geleneksel esintilerle günümüz Türk mutfağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Osmanlı mutfağı / Türabi Efendi ; çeviren Altay İltan Aktürk.
Yazar:: Türabi Efendi,
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
×
Yüklüyor......