Şekersi 21 gün /
Главный автор: | Bezirci Dikici, Özge, 1990- (yazar) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
İstanbul :
A7 Kitap,
2017.
|
Редактирование: | 2. baskı. |
Серии: | Yayın ; no. 21
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Beden kitabı : bedeninizin zekâsını keşfedin /
по: Diaz, Cameron, 1972-
Опубликовано: (2017) -
Yemek : damak tadının tarihi /
Опубликовано: (2008) -
Kokular kitabı - IV : lezzetler /
по: Ozan, Vedat, 1959-
Опубликовано: (2021) -
Slow food devrimi : Arcigola'dan Terra Madre'ye : yeni bir yaşam ve yemek kültürü /
по: Petrini, Carlo, 1949-
Опубликовано: (2012) -
Bilinçli mutfak /
Опубликовано: (2015)