Yemek : damak tadının tarihi /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Freedman, Paul (hazırlayan), Haznedaroğlu, Senay (hazırlayan), Elhüseyni, Nurettin, 1954- (çeviren)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
English
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Oğlak Yayıncılık, 2008.
Edisyon:1. baskı.
Konular:

Menteşe Kütüphanesi

Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: TX353 .F6613 2008
Kopya Bilgisi k.4 Kütüphanede
Kopya Bilgisi k.1 Kütüphanede

Marmaris Turizm MYO

Detaylı Erişim Bilgileri Marmaris Turizm MYO
Yer Numarası: TX353 .F6613 2008
Kopya Bilgisi k.3 Ödünç verilmez

Ortaca Meslek Yüksekokulu

Detaylı Erişim Bilgileri Ortaca Meslek Yüksekokulu
Yer Numarası: TX353 .F6613 2008
Kopya Bilgisi k.2 Ödünç verilmez